معرفی خوراکیهای بومیان کیش مراسم «معرفی خوراکیهای بومیان کیش» برگزار میشود
به گزارش دولتخانه کیش؛ رویداد معرفی آداب و رسوم غذایی بومیان کیش با هدف آشنایی با پیشینه خوراکی های بومی این منطقه جمعه ۲۸ آذر در کیش برگزار می شود.این رویداد به همت انجمن طرح سرزمین و همکاری خانه زنان بومی کیش با هدف معرفی آداب و رسوم غذایی بومیان کیش و پیشینه خوراکی های بومی این منطقه برگزارمی شود.این رویداد فرصتی را برای آشنایی با طعم و مزه های خوراکی های قدیمی بومیان جزیره فراهم می کند تا افراد با طعم های اصیلی که درگذر زمان ازیاد رفته و یا کمرنگ شده است، آشنا شوند.انتقال مفاهیم فرهنگی بومیان کیش یکی از عمده ترین اهداف برگزاری این کارگاه است که در آن علاوه بر معرفی خوراکی های سنتی- بومی کیش، افراد با طرز تهیه انواع غذاهای سنتی و آداب و رسوم مردم بومی جزیره آشنا می شوند.تبدیل خوراکی های بومی منطقه به یکی از جذابیت های گردشگری کیش، فرصتی را ایجاد می کند تا بومیان با ارائه خوراک دسر، چاشنی و نوشیدنی های سنتی جزیره، در جهت تقویت گردشگری فرهنگی فعالیت کرده و از سودآوری اقتصادی این فعالیت ها که درسراسر جهان سالانه منبع درآمد و ثروت سازی برای بسیاری از کشورها است بهره مند شوند.یادآور می شود با توجه به ضرورت رعایت فاصله اجتماعی و اجتناب از تجمع در محیط های محصور برای پیشگیری از شیوع کرونا ، حضور افراد در این کارگاه محدود بوده و علاقمندان می توانند به صورت زنده برنامه را از صفحه اینستاگرام kish.ir دنبال کنند.
نظر شما