امروز: ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
صدای ‌کیشوندان ، تحلیل و بررسی رویدادها و اخبار جزیره زیبای کیش

اثرات مثبت تشدید نظارت و بازرسی صنوف حساس بر سلامت مردم

سلامت تاریخ انتشار: 98/05/14 بدون نظر   457 بازدید

اندازه فونت    

بازرسی از صنوف حساس و تاثیرگذار در سلامت مردم نتایج خوب و ارزشمندی را به دنبال دارد


تلاش مرکز توسعه سلامت کیش بر این است تا پایان تابستال۹۸ با بازرسیهای تیم های نظارتی خود ، تمامی اماکن فعال در تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن اقامتی و عرضه کنندگان اقلام آرایشی، بهداشتی را به صورت مستمر مورد بازرسی قرار دهد.


به گزارش دولتخانه کیش ، دکتر رضانیا رئیس مرکز توسعه سلامت کیش گفت :طرح تشدید بازرسیهای بهداشت محیط در تابستان از مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی در حالی به نیمه راه رسیده که تاکنون با بازرسی های یکپارچه ازصنوف حساس و تاثیرگذار در سلامت مردم نتایج خوب و ارزشمندی را به دنبال داشته است

دکتر رضانیا با اشاره به ورود مسافران و گردشگران در ایام جشنواره تابستانی افزود : این طرح نظارتی در قالب۶تیم به صورت اکیپ دو نفره از اماکن حساس و میهمانپذیرها  رستوران ها، اغذیه فروشی ها، هتل ها، فست‌فودها، نانوایی‌ها، بیرون‌برها و مراکز عمده‌فروشی مواد غذایی بازدید میکند.
رئیس مرکز توسعه سلامت کیش در این خصوص گفت: در این بازرسها ، کارشناسان بهداشت محیط شرایط بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی را مورد ارزیابی قرار داده و در صورت تخلف ، جریمه یا پلمپ میشود. پیرو این بازرسیها که از ۱۵تیر ماه شروع شده تا کنون ۷۷۰مورد بازدید از مراکز و اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی واماکن عمومی انجام شده . 
وی همچنین از انجام ۱۷۱مورد کلر سنجی آب آشامیدنی و ۳۲مورد کلر سنجی از آب استخرها،سنجش ۵۴۹مورد مواد غذایی با تجهیزات پرتابلی ،۳۵مورد نمونه برداری از آب آشامیدنی و۲۲مورد نمونه برداری از آب استخر ،۱۵مورد نمونه برداری از نان،۱۲مورد نمونه برداری از غذا، خبر داد و گفت :مقدار ۶۶۲۳کیلو مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته در این مدت معدوم شد.
دکتر رضانیا همچنین افزود :۴۶مورد صدور صلاحیت بهداشتی ،۸۸۰مورد صدور کارت تنرستی ،۲۴مورد اخطاریه بهداشتی عملکرد بازرسان بهداشت محیط از چهارم تیر ماه تا ۱۳مرداد بوده وهمچنان این طرح تا پایان تابستان به قوت خود باقیست.
رضانیا هدف از اجرای این طرح را بهبود وضعیت بهداشت محیط، به ویژه رعایت اصول بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی و کاهش نواقص در صنوف به منظور  فراهم کردن شرایط و محیط سالم بیان کرد و گفت: مهمترین مبحث ما ایمنی و بهداشت و کیفیت مواد غذایی است و انتظار می رود همه صنوف با بازرسان بهداشتی همکاری کنند.

برچسب ها:
مطالب مرتبط

نظر شما

  • لطفاً از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های تکراری ، توهین به دیگران و ارسال متن های طولانی و اسپم خودداری نمایید.
  • از کلمات و اصطلاحاتی که محتوای نامناسب و توهین آمیز دارند در دیدگاه خود استفاده نکنید.
  • اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
سازمان منطقه آزاد کیش
برچسب‌ها
آموزش و پرورش کیش (69) احمد حسن زاده امام جمعه کیش (45) اداره آموزش و پرورش کیش (42) اداره محیط زیست کیش (96) بیمارستان کیش (137) جزیره کیش (53) جعفر آهنگران (30) حجت الله عبدالملکی (49) دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان (29) دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد (35) دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری صنعتی (49) دبیر خانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری صنعتی کشور (32) دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری صنعتی کشور (75) دکتر رضانیا (54) دکتر رضانیا رئیس بهداشت (75) رئیس پلیس راهور کیش (30) رحیم سرهنگی (60) سازمان منطقه آزاد کیش (184) ستاد پیشگیری از کرونا (83) سرهنگ توانگر (36) سرهنگ علی اصغر جمالی (59) سعید محمد (42) سعید پورزادی (39) شرکت آب عمران خدمات شهری کیش (39) شرکت آب عمران و خدمات شهری کیش (75) شرکت آب و برق کیش (30) شرکت توسعه بنادر و فرودگاه کیش (94) شرکت عمران ، آب و خدمات شهری کیش (36) شورای سلامت کیش (125) عزت الله محمدی (50) غلامحسین مظفری (49) فرماندهی انتظامی ناحیه کیش (33) فرماندهی انتظامی کیش (122) محمد رضا نوایی لواسانی (33) مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش (113) مرکز بهداشت و توسعه سلامت کیش (98) مرکز ورزش و تفریحات سالم کیش (40) معاونت اقتصادی سازمان منطقه آزاد کیش (45) معاونت عمرانی سازمان منطقه آزاد کیش (97) معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش (57) معاونت گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش (80) مهدی کشاورز (48) هواپیمایی کیش ایر (88) پلیس راهور کیش (55) پلیس فتا (31)
رفتن به ابتدای صفحه