پس از درجه بندی کلوپ های غواصی سایر مراکز خدمات گردشگری کیش درجه بندی خواهد حتی رستورانها
برای هر درجه و ستاره ای که داده میشود مزیت ها و المانهای مدنظر بوده و با کارشناسی و بررسی فنی و میدانی رتبه بندی ها صورت میپذیرد.
به گزارش دولتخانه کیش به نقل از خبرنگار اقتصاد ملی از جزیره کیش؛ علی ابراهیمی معین مدیریت نظارت بر خدمات گردشگری معاونت گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش گفت ، همانطور که مدیریت جامعه کلوپ های غواصی و تفریحات دریایی کیش عنوان کردند از یک سال پیش تصمیم بر این شد که کلیه حوزه های خدمات گردشگری کیش از جمله کلوپ های غواصی و جنگ ها و شناور ها و حتی رستورانها با کارشناسی دقیق و مطالعه کامل و راستی آزمایی درجه بندی کیفی شده و رتبه های مراکز خدماتی گردشگری رسماً مشخص و اطلاع رسانی شود وی افزود در این بین همکاری خوب و بسیار نزدیک جوامع کلوپهای دریایی و مراکز تفریحی و پذیرایی با متولیات امر داشتند بخصوص آقای فرضی پور در حوزه تفریحات دریایی و درجه بندی شناورهای تفریحی ابراهیمی اظهار داشت برای هر کدام از کلوپ های غواصی کتابچه های ویژه به نسبت امکانات و تجهیزات طراحی و تدوین و تهیه گردید همین روند در مورد جنگ ها و شناورهای تفریحی و الخصوص رستوران و مراکز پذیرایی در حال انجام است ، وی عنوان کرد امیدواریم با همکاری همه جانبه و پیاده کردن شیوه نامه حوزه خدمات گردشگری کیش طی ماه های آینده بروز رسانی اطلاعات به اتمام رسیده و با نزدیک کردن شیوه و نوع خدمات به معیارها به استاندارهای مناسب شاهد ارایه خدماتی با کیفیت تر و مورد قبول برای گردشگران بوده و نیازها و سلایق مختلف مسافران و مشتریان بابت دریافت خدمات گردشگری تامین گردد وی افزود تمام دفاتر و آژانس های گردشگری ملزم به نصب تعرفه ها و لوح های رتبه بندی در محل رویت و دید گردشگران و مشتریان هستند و در صورت تخلف برخورد جدی با متخلفین خواهیم داشت. وی نوع برخورد ها را پلکانی عنوان کرد و گفت از تعهدات و تذکرات کتبی شروع و به پلمپ و لغو مجوز و جرایم سنگین منتهی خواهد شد .
نظر شما