افتتاح اولین مرکز تولید نان ارگانیک در جزیره کیش
برای اولین بار در جزیره کیش یک شرکت خصوصی با تجهیز کارگاهی مدرن و استفاده از متخصص ستاردار بین المللی پخت نان ارگانیک و بدون مواد افزودنی را به بهرهبرداری رساند.
به گزارش خبرنگار دولتخانه کیش کاوه هدایتی نژاد مدیر و سرمایه گذار نان دامون که از ۱۰ سال قبل در جزیره کیش اقدام به سرمایه گذاری در حوزه پخت نان های حجیم و فانتزی کرده است در جمع اصحاب رسانه کیش گفت امروز علم روز دنیا به سمت تولید نان های غنی شده از خمیر ترش میرود به همین دلیل جهت بهره مندی مردم و گردشگران کیش از این امکان و دریافت نان باکیفیت غنی شده ارگانیک از یک سال قبل اقدام به تجهیز کارگاه و تهیه تجهیزات و مذاکره با سرشف مجرب کشورمان استاد سعید مردوار معروف به سعید بیکر جهت حضور و راه اندازی و آموزش علاقمندان و پرسنل این کارگاه کردیم وی افزود در پرسه تولید نان از خمیر ترش از هیچ افزودنی و مواد حجم دهند و شیمیایی استفاده نمیشود وی مرحله تهیه خمیر تا مرحله پخت را حداقل ۲۰ ساعت طول عنوان کرد و گفت ۱۵ ساعت از آن مرحله استراحت دادن به خمیر در سردخانه است و مراحل فرآوری و پخت نهایی که در فر های مخصوصی که دارای کف سنگی بوده برای پخت نان ترش از کشور ایتالیا و فرانسه وارد جزیره کرده ایم وی حداقل زمان بخت نان در این فره برای انواع نان متفاوت ذکر کرد و گفت ماندگاری این نمونه نان بسیار بالاست و ماندگاری نان ترش بدون بیات شدن و کپک زدن حداقل ۱۰ روز است . وی در ادامه گفت کار تولید خمیرنان ترش با دست و با ظرافت خاص انجام میشود و از آردهای با کیفیت چاو دار و آرد جو که با قیمت بسیار بالا به نسبت آوردهای معمولی تهیه و وارد جزیره میکنیم تولید میشود و به همین جهت قیمت نان های تهیه شده با خمیر ترش اندکی بالاست . وی ادامه داد از آنجایی که این نان با مواد ارگانیک تهیه میشود داری املاح پروتئینی و ویتامین های غنی شده است بنابر این به هیچ وجه دور ریز ندارد و سلامت افراد جامعه تضمین و صرفه جوی اقتصادی برای هزینه های معیشتی و ارزاق مردم در پی دارد . وی وزن چونه های نان ترش استاندارد و حداقل ۹۰۰ گرم ذکر کرد و افزود عنایت به ذائقه مردم اقدام به تولید نان با استفاده از سبزیجات و مواد ارزشمند دیگر ارگانیک چون زیتون و گردو جهت بهره مندی تمام ذائقه ها کرده ایم . در ادامه افتتاح این کارگاه تولید نان شف سعید مردوار ( سعید بیکر) در مورد شیوه فرآوری خمیر و پخت نان توضیح داد و گفت خمیر ترش بر پایه تخمیر اسید لاکتیک و تجزیه باکتری های پرو بیوتیک ایجاد میشود وی خاصیت این باکتری برای سلامتی بدن هضم مناسب غذا و کاهش اسید خمیر مهم ارزیابی کرد و افزود نان خمیر ترش بعلت وجود باکتری های پرو بیوتیک بسیار مقوی است و از ایجاد اسید فیتیک در معده جلوگیری و با تجزیه مناسب با اسید پرو بیوتیک باعث هضم مناسب نان در معده میشود و بجهت وجود املاح مقوی با ۱ قرص نان فرد به راحتی سیر میشود. وی ادامه داد استفاده از این نان باعث تنظیم شاخص کلسترول خون و پایین آمدن قند خون و رقیق شدن جریان خون و افزایش گلبول های سفید خون میشود . استاد پخت بین المللی نان ادامه داد و گفت در این تولید این نوع نان به هیچ عنوان از مواد افزودنی استفاده نمیشود بطوری که آرد با کیفیت در زمانی طولانی تبدیل به خمیری ترش و نهایتا تبدیل به نانی مقوی و سالم و غنی شده میشود . هدایتی نژاد مدیر نان دامون در ادامه گفتگو در مورد کیفیت آرد و محل تهیه آن توضیح داد و گفت ما جزو شرکتهای محدودی در جزیره هستیم که آرد درجه یک را بصورت آزاد از تهران و خوزستان که نظارت دقیق از کاشت و داشت و برداشت برآن میشود تهیه و استفاده میکنیم و هدف اصلی ما در مرحله اول بهره مندی مردم و گردشگران محترم جزیره از نانی با کیفیت و در مرحله بعدی و مهم دیگر پایین آوردن سرانه مصرف نان در جامعه است آن هم با دریافت نان با کیفیت و کامل و مقوی که دوریزر نداشته و داری املاح باش . وی ابراز داشت امیدواریم موفق به این امر مهم در جامعه بزرگ و محترم کیش باشیم و سعی داریم تمام نیازهای جزیره را بابت استفاده از نانی مرغوب و مناسب تامین کنیم وی افزود یکی از اهداف ما عرضه نان بصورت مستقیم و از پخت تا عرضه برای مردم است به تمام مراکز پذیرایی و هتل ها در صورت تمایل خدمات داده و محصول را عرضه خواهیم کرد. هدایتی نژاد گفت این کارگاه با هزینه ای بالغ بر ۲۵ میلیارد ریال از یک سال قبل با اجاره محل و با تجهیز و تست گیری و برآورد آزمون و خطاها کلید خورد و امروز ۲۲ دیماه ۹۹ با اشتغال مستقیم ۱۵ نفر خانم و آقا از کیشوندان عزیز بصورت رسمی راه اندازی و افتتاح گردید. وی در پایان مراسم حمایت جدی سازمان منطقه آزاد و متولیان امر را در جهت ارایه خدمات بهتر به مردم و کیشوندان و بالا بردن کیفیت خدمات عمومی و باز شدن راه حضور برند های معتبر با هدف ایجاد مشاغل فاخر در جزیره کیش مهم ارزیابی کرد و خواستار حمایت جدی از مشاغل خدمتی هدفدار و استاندارد شد.
نظر شما