سرمایه گذاران بخش خصوصی برای حفظ و تعالی سرمایه های خود باید پا در رکاب بگذارند.
به گزارش دولتخانه کیش ،محسن قریب مدیر عامل موسسه جشنواره های و مناسبت های کیش گفت، متاسفانه سرمایه گذاران بخش خصوصی که در واقع صاحبان اصلی سرمایه و کسب و کار در کیش هستند در این برهه از زمان از خود رغبت و تمایلی جهت حمایت و پشتیبانی از برنامه ها و مناسبت ها از جمله جشنواره تابستانی کیش نشان ندادند و نبود این تفکر که امروز سرمایه گذاری و حمایت مادی از جشنواره ای ۲۲ ساله که میتوانست اقتصاد و گردشگری و بازار کیش را در فصل تابستان رونق ببخشد حاصلش شد جشنواره ای نچندان باشگوه و این جفای است بزرگ به کیش و سرمایه های که بخش توانمند خصوصی به خود و کیش و سرمایه ها میکند.
قریب افزود من به عشق کیش زیبا این مسئولیت را پذیرفتم و با امید وارد میدان شدم ، ولی با کمال تاسف تمام تافته ها و برنامه های ما برای برپایی جشنواره ای فاخر و در حد و شان و نام کیش با عدم استقبال و حمایت بخش خصوصی محقق نشد و آنچه انتظار داشتیم نه بابت میزان اطلاع رسانی و تبلیغ و نه جوایز و اجرای برنامه های شاد و متنوع پیش بینی شده حاصل نشد.
رئیس موسسه مناسبت ها و جشنواره های کیش گفت. پیش بینی اولیه ما چهارده میلیارد تومان بودجه برای جشنواره تابستانی بیست و دوم بود که تنها سه میلیارد تومان از آن ۲ میلیارد توسط سازمان و ۱ میلیارد توسط جامعه بازاریان محقق شد و متاسفانه یکی از برنامه های مهم تبلیغاتی و رسانه ای ما که پخش منظم برنامه و جنگ و تیز از شبکه های مختلف سیما بود عقیم ماند.
وی افزود در دنیای موفق تجاری و اقتصادی و گردشگری امروز تبلیغات حرف اول را میزند و سرمایه گذاران و صاحبان تجارت و کسب و کار هزینه بابت تبلیغ و اطلاع رسانی را سرمایه گذاری برای آینده کسب و کار خود میدانند ،اندیشه و تفکری که متاسفانه سرمایه گذاران ما بخصوص در کیش از آن برخوردار نیستند.
قریب گفت خوشبختانه هیئت امنایی موسسه مناسبت ها و جشنواره های کیش متشکل از بزرگان و مدیران جوامع صنفی است و به عینه شاهد و ناظر امور هستند و در واقع این موسسه خانه بخش خصوصی است و باید بگویم که به خانه خود نباید جفا بکنیم ، امروز کیش از غافله ایجاد جذابیت و نمادهای گردشگری در کشور و منطقه عقب مانده و باید سرمایه گذاران فکری برای آینده شهر و سرمایه های خود بکنند و راهکار آن حرکت به سمت تحولی وسیع جهت اجرای پروژه های فاخر گردشگری و حضور و حمایت از برنامه های هنری و فرهنگی و اجتماعی و حتی اقتصادی ویژه در سطحی گسترده است.
قریب ادامه داد و گفت یادمان نرود چرا کیش در دهه هفتاد و هشتاد سرمدار و پیشرو گردشگری و تفریحی ایران بود.؟
زمانی که شهرهای بزرگ کشور فاقد بازارهای لوکس و تفریحات دریایی و موزیک زنده و رستوران های با نشاط و سواحل زیبا و نقره فام شب های شلوغ و مهیج و زنده بود، کیش همچون ستاره تابناک میدرخشید و مرکز توجه ایران و ایرانی بود ، ولی با کمال تاسف بیش از یک دهه است که کیش درجا میزند و از تحرک و آینده نگری باز ایستاده در حالی که شهرهای کوچک و بزرگ کشور بازار رقابت را در تمام حوزه ها و همه جوانب بجز طبیعتی خدادادی از کیش ربودند و متاسفانه طی سالیان و دهه گذشته مزیت های کیش را به دست خود از دست دادیم.
وی افزود اکنون در تمام زمینه های تجاری و گردشگری و هتلداری و رستورانها و حتی کلوپ ها و تفریحات دریایی نیاز به تحولی شگرف داریم از تجهیز و بروز کردن امکانات الی آموزش پرسنل و جذب نیروهای فرهیخته و کاردان ، البته اگر خواهان رونق و پیشرفت و تعالی باشیم.
قریب گفت حوزه گردشگری کیش نقطه عطف کیش است همانطور که بیش از ۵۵ درصد کاربری و فعالیت های کیش به خدمات گردشگری ختم میشود وی افزود قابل تامل و توجه است که ما بستر و زیرساخت های مناسب و مهمی چون فرودگاهی با امکان فرود هواپیماهای پهن پیکر و بندرگاه و اسکله تجاری و مسافری مناسب، سالن های همایش ایدال و هتل های تاپ و طبیعت و دریای ژرف در کیش داریم، باید با همتی عالی و حمایت همگانی فکری بکر به حال و روز گردشگری کیش بکنیم که در صورت حضور و حمایت همگانی مطمئنا شاهد تحولی عظیم در تمام زمینه ها در کیش خواهیم بود.
امروز باید برای کیش دیکته جدیدی نوشته شود و اگر نتوانیم مزیت جدید و جذاب برای کیش ایجاد نکنیم از غافله توسعه واقعی نتنها در منطقه از کشور هم عقب خواهیم ماند.
قریب ادامه داد و گفت امروز ذائقه مردم در حوزه گردشگری عوض شده تراز گردشگری کشور منفی است باید بفکر باشیم و تا حد امکان در جهت تامین ذائقه های مردم برابر امکانات و شئونات کشور حرکت بکنیم و این بخش خصوصی است که باید بجنبد چرا که تمام سرمایه ها و مالکین اصلی جزیره متعلق به سرمایه گذاران بخش خصوصی است ، این جفا در حق و کیش و سرمایه ها است اگر بیش از این سرمایه گذاران قدم پس بکشند و وارد گود نشوند.
وی در پایان گفت با تمام این ناگفته ها و تفاسیر به عشق کیش و مردم کیش نگذاشتیم چراغ ۲۲ ساله جشنواره خاموش شود و با تمام توان و به هر زحمت و خرج اعتبار بود ایستادیم و در حد بضاعت ۴۰ روز را سپری کردیم ولی این را هم می گویم این رسم نبود بخش خصوصی پشت ما را خالی بکند ، امیدواریم برای برنامه ها و پروژه های آینده بخش خصوصی به وظیفه و مسئولیت خود واقف بود و وارد میدان شود. امیدواریم
نظر شما