رئیس مرکز بهداشت کیش از جمع آوری و معدوم کردن بیش از سه هزار و دویست کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته در کیش خبر داد.
به گزارش خبرنگار دولتخانه کیش ، اسدالله احمدی با اشاره به تشدید بازرسیهای بهداشت محیط از مراکز تهیه وتوزیع واماکن عمومی با توجه به نزدیک شدن به ایام نوروز، گفت: بهبود وضعیت بهداشت محیط، به ویژه رعایت اصول بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی و کاهش نواقص بحرانی و غیر بحرانی در صنوف برای فراهم کردن شرایط و محیط سالم در ایام نوروز مهمترین دلیل تشدید بازرسیها است.
وی خاطرنشان کرد: متصدیان و شاغلان مراکز عرضهکننده مواد غذایی و صنوف حساس، باید نسبت به رعایت دستورالعملهای بهداشتی توجه ویژهای داشته باشند.
احمدی افزود: رعایت بهداشت فردی، استفاده از دستکش و کلاه و روپوش، دارا بودن کارت تندرستی و رعایت بهداشت عمومی و بهسازی محل باید در صنوف مختلف توجه شود.
رئیس مرکز بهداشت کیش، گفت: ساکنان و گردشگران هرگونه تخلف در حوزه سلامت محیط و کار را به سامانه ۱۹۰ و یا شماره تلفن ۴۴۴۲۳۳۱۱ اعلام کنند و بازرسان بهداشت محیط در سریعترین زمان از محل بازدید و با افراد متخلف برخورد خواهد شد.
نظر شما