بازرسی از صنوف حساس و تاثیرگذار در سلامت مردم نتایج خوب و ارزشمندی را به دنبال دارد
تلاش مرکز توسعه سلامت کیش بر این است تا پایان تابستال۹۸ با بازرسیهای تیم های نظارتی خود ، تمامی اماکن فعال در تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن اقامتی و عرضه کنندگان اقلام آرایشی، بهداشتی را به صورت مستمر مورد بازرسی قرار دهد.
به گزارش دولتخانه کیش ، دکتر رضانیا رئیس مرکز توسعه سلامت کیش گفت :طرح تشدید بازرسیهای بهداشت محیط در تابستان از مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی در حالی به نیمه راه رسیده که تاکنون با بازرسی های یکپارچه ازصنوف حساس و تاثیرگذار در سلامت مردم نتایج خوب و ارزشمندی را به دنبال داشته است
دکتر رضانیا با
اشاره به ورود مسافران و گردشگران در ایام جشنواره تابستانی افزود : این
طرح نظارتی در قالب۶تیم به صورت اکیپ دو نفره از اماکن حساس و میهمانپذیرها
رستوران ها، اغذیه فروشی ها، هتل ها، فستفودها، نانواییها، بیرونبرها و
مراکز عمدهفروشی مواد غذایی بازدید میکند.
رئیس
مرکز توسعه سلامت کیش در این خصوص گفت: در این بازرسها ، کارشناسان بهداشت
محیط شرایط بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی را مورد ارزیابی قرار
داده و در صورت تخلف ، جریمه یا پلمپ میشود. پیرو این بازرسیها که از ۱۵تیر
ماه شروع شده تا کنون ۷۷۰مورد بازدید از مراکز و اماکن تهیه و توزیع مواد
غذایی واماکن عمومی انجام شده .
وی همچنین از
انجام ۱۷۱مورد کلر سنجی آب آشامیدنی و ۳۲مورد کلر سنجی از آب استخرها،سنجش
۵۴۹مورد مواد غذایی با تجهیزات پرتابلی ،۳۵مورد نمونه برداری از آب
آشامیدنی و۲۲مورد نمونه برداری از آب استخر ،۱۵مورد نمونه برداری از
نان،۱۲مورد نمونه برداری از غذا، خبر داد و گفت :مقدار ۶۶۲۳کیلو مواد غذایی
فاسد و تاریخ گذشته در این مدت معدوم شد.
دکتر
رضانیا همچنین افزود :۴۶مورد صدور صلاحیت بهداشتی ،۸۸۰مورد صدور کارت
تنرستی ،۲۴مورد اخطاریه بهداشتی عملکرد بازرسان بهداشت محیط از چهارم تیر
ماه تا ۱۳مرداد بوده وهمچنان این طرح تا پایان تابستان به قوت خود باقیست.
رضانیا
هدف از اجرای این طرح را بهبود وضعیت بهداشت محیط، به ویژه رعایت اصول
بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی و کاهش نواقص در صنوف به منظور فراهم کردن
شرایط و محیط سالم بیان کرد و گفت: مهمترین مبحث ما ایمنی و بهداشت و
کیفیت مواد غذایی است و انتظار می رود همه صنوف با بازرسان بهداشتی همکاری
کنند.
نظر شما