جام ملتهای کشورهای عربی از هفته گذشته در شهر بصره کشور عراق با حضور هشت تیم از کشورهای عراق، عمان، عربستان سعودی، یمن، بحرین، کویت، قطر و امارات آغاز شده است. در نام گذاری این رویداد یک اتفاق بیشرمانه علیه ایران و تحریف تاریخ روی داده و آن استفاده از نام مجعول در نامگذاری این رویداد است که خوشبختانه با واکنش سریع و شدید مقامات سیاسی و تمام جامعه ورزشی کشور روبرو شد.
اما ای کاش جامعه ورزشی کشور بخصوص وزارت محترم ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک “یک سوزن به خود میزدند و سپس یک جوالدوز به دیگران” .
در حالیکه رگ غیرت همه از این اقدام ورم کرد و خون ها به جوش آمد که به حق نیز بود ، در همین بیخ گوشمان فدراسیون بادبانی کشور عزیز خودمان ، مقر فدراسیونی که در جزیره کیش بود را یواشکی و با انواع کارشکنی و ترفندها از مروارید خلیج فارس خارج کرده و در پایتخت و مجموعه آزادی تهران مستقر نمود و تمام هیئت رئیسه ، تجهیز دفتر و استخدام کارکنان این فدراسیون ملی را در آنجا آغاز و شروع به فعالیت نمود. نکته جالب ماجرا آنجاست که تاکنون هیچ مقام رسمی ورزش کشور ، منطقه و حتی سازمان منطقه آزاد کیش نسبت به این بی احترامی به جایگاه خلیج فارس و مردم واکنشی نداشته است.
این در حالی است که سجادی وزیر ورزش در روز اعطای حکم به ابراهیمی نیا سرپرست فدراسیون و در حضور تمامی روسای فدراسیون های ورزشی شرط تفکیک بادبانی از قایقرانی را ایجاد مقر و استقرار فدراسیون در منطقه جنوب کشور و مروارید خلیج فارس (جزیره کیش) عنوان کرد.
هر چند ابراهیمی نیا در مصاحبه هفته گذشته مدعی قرارگیری مقر در کیش است ، اما رصد تمامی فعالیت های فدراسیون بادبانی موید قرارگیری در تهران است.
حال نمیدانیم بایستی “دم خروس را باور کنیم یا قسم حضرت عباس را”
نظر شما