امروز: ۲۹ فروردین ۱۴۰۳
صدای ‌کیشوندان ، تحلیل و بررسی رویدادها و اخبار جزیره زیبای کیش

معرفی ۷ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی متخلف به دادگاه

اجتماعی , استاندارد , سلامت , مرکز بهداشت و توسعه سلامت کیش تاریخ انتشار: 02/10/06 بدون نظر   254 بازدید

اندازه فونت    
معرفی ۷ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی متخلف به دادگاه

معرفی ۷ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی متخلف به دادگاه

رئیس مرکز بهداشت کیش با اشاره به دو هزار و ۴۷۹ بازدید از اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی در سه ماهه گذشته، گفت: ۷ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی متخلف به دادگاه معرفی شدند.

به گزارش خبرنگار دولتخانه کیش ، اسدالله احمدی، گفت: متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذائی، خوراکی و بهداشتی تحت نظارت بازرسان بهداشت محیط هستند.

وی گفت: براساس قانون ماده ۱۳ مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی با متخلفان بهداشتی برخورد خواهد شد.

احمدی گفت: از ابتدای مهر تا پایان آذر با حضور ۸ نفر از کارشناسان و بازرسان بهداشت محیط از دو هزار و ۴۷۹ اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، آرایشی بهداشتی بازدید کردند و ۱۱ هزار و ۹۸۶ کیلوگرم مواد غذایی، بهداشتی و خوراکی تاریخ گذشته کشف و معدوم شد.

وی گفت: ۴۶ نوبت نمونه برداری از مواد غذایی، ۳۵ نوبت نمونه برداری میکروبی از آب آشامیدنی، ۵۰ نوبت بازدید از مدارس و مهد‌های کودک، ۱۳ نوبت بررسی آلودگی ناشی از فاضلاب، ۲۳ نوبت نمونه برداری از نان، ۱۵۳ نوبت صدور صلاحیت بهداشتی، ۵۹۲ نوبت اندازه گیری کلر از آب آشامیدنی، ۱۰۲ اخطار بهداشتی و ۴ هزار و ۲۷۳ نوبت سنجش مواد غذایی با استفاده تجهیزات قابل حمل از مهمترین اقدامات انجام شده در زمینه بهداشت محیط در جزیره کیش است.

رئیس مرکز بهداشت کیش با اشاره به رسیدگی به ۱۰۰ فقره شکایت ساکنان، خاطرنشان کرد: شهروندان با مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی می‌توانند تخلف را به سامانه رسیدگی به شکایات مردمی با شماره تلفن‌های ۱۹۰ و ۴۴۴۲۳۳۱۱ گزارش کنند.

اسدالله احمدی به متصدیان عرضه کننده مواد غذایی توصیه کرد: با رعایت شرایط بهداشتی و دقت در فروش و عرضه مواد غذایی سالم، با مشخصات کامل بهداشتی، تاریخ تولید و انقضای مواد غذایی به حفظ سلامتی شهروندان کمک کنند.

وی هدف از این نظارت‌ها را حفظ و ارتقای سطح سلامت ساکنان جزیره کیش و پیشگیری از بروز بیماری‌های منتقله از آب و غذا برشمرد و تاکید کرد: نظارت بر مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و نمونه برداری از مواد غذایی حساس، نظارت بر اماکن عمومی و جمع آوری مواد غذایی، آشامیدنی تاریخ مصرف گذشته و غیرمجاز از اقدامات روزانه مرکز بهداشت کیش است.

مطالب مرتبط

نظر شما

  • لطفاً از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های تکراری ، توهین به دیگران و ارسال متن های طولانی و اسپم خودداری نمایید.
  • از کلمات و اصطلاحاتی که محتوای نامناسب و توهین آمیز دارند در دیدگاه خود استفاده نکنید.
  • اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
سازمان منطقه آزاد کیش
برچسب‌ها
آموزش و پرورش کیش (69) احمد حسن زاده امام جمعه کیش (45) اداره آموزش و پرورش کیش (41) اداره محیط زیست کیش (94) بیمارستان کیش (137) جزیره کیش (53) جعفر آهنگران (30) حجت الله عبدالملکی (48) دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان (29) دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد (35) دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری صنعتی (49) دبیر خانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری صنعتی کشور (32) دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری صنعتی کشور (74) دکتر رضانیا (54) دکتر رضانیا رئیس بهداشت (75) رئیس پلیس راهور کیش (30) رحیم سرهنگی (59) سازمان منطقه آزاد کیش (184) ستاد پیشگیری از کرونا (83) سرهنگ توانگر (36) سرهنگ علی اصغر جمالی (59) سعید محمد (42) سعید پورزادی (39) شرکت آب عمران خدمات شهری کیش (39) شرکت آب عمران و خدمات شهری کیش (75) شرکت آب و برق کیش (30) شرکت توسعه بنادر و فرودگاه کیش (94) شرکت عمران ، آب و خدمات شهری کیش (36) شورای سلامت کیش (125) عزت الله محمدی (50) غلامحسین مظفری (49) فرماندهی انتظامی ناحیه کیش (33) فرماندهی انتظامی کیش (122) محمد رضا نوایی لواسانی (33) مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش (110) مرکز بهداشت و توسعه سلامت کیش (98) مرکز ورزش و تفریحات سالم کیش (40) معاونت اقتصادی سازمان منطقه آزاد کیش (45) معاونت عمرانی سازمان منطقه آزاد کیش (96) معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش (57) معاونت گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش (80) مهدی کشاورز (48) هواپیمایی کیش ایر (88) پلیس راهور کیش (55) پلیس فتا (31)
رفتن به ابتدای صفحه