رئیس مرکز بهداشت کیش با اشاره به دو هزار و ۴۷۹ بازدید از اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی در سه ماهه گذشته، گفت: ۷ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی متخلف به دادگاه معرفی شدند.
به گزارش خبرنگار دولتخانه کیش ، اسدالله احمدی، گفت: متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذائی، خوراکی و بهداشتی تحت نظارت بازرسان بهداشت محیط هستند.
وی گفت: براساس قانون ماده ۱۳ مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی با متخلفان بهداشتی برخورد خواهد شد.
احمدی گفت: از ابتدای مهر تا پایان آذر با حضور ۸ نفر از کارشناسان و بازرسان بهداشت محیط از دو هزار و ۴۷۹ اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، آرایشی بهداشتی بازدید کردند و ۱۱ هزار و ۹۸۶ کیلوگرم مواد غذایی، بهداشتی و خوراکی تاریخ گذشته کشف و معدوم شد.
وی گفت: ۴۶ نوبت نمونه برداری از مواد غذایی، ۳۵ نوبت نمونه برداری میکروبی از آب آشامیدنی، ۵۰ نوبت بازدید از مدارس و مهدهای کودک، ۱۳ نوبت بررسی آلودگی ناشی از فاضلاب، ۲۳ نوبت نمونه برداری از نان، ۱۵۳ نوبت صدور صلاحیت بهداشتی، ۵۹۲ نوبت اندازه گیری کلر از آب آشامیدنی، ۱۰۲ اخطار بهداشتی و ۴ هزار و ۲۷۳ نوبت سنجش مواد غذایی با استفاده تجهیزات قابل حمل از مهمترین اقدامات انجام شده در زمینه بهداشت محیط در جزیره کیش است.
رئیس مرکز بهداشت کیش با اشاره به رسیدگی به ۱۰۰ فقره شکایت ساکنان، خاطرنشان کرد: شهروندان با مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی میتوانند تخلف را به سامانه رسیدگی به شکایات مردمی با شماره تلفنهای ۱۹۰ و ۴۴۴۲۳۳۱۱ گزارش کنند.
اسدالله احمدی به متصدیان عرضه کننده مواد غذایی توصیه کرد: با رعایت شرایط بهداشتی و دقت در فروش و عرضه مواد غذایی سالم، با مشخصات کامل بهداشتی، تاریخ تولید و انقضای مواد غذایی به حفظ سلامتی شهروندان کمک کنند.
وی هدف از این نظارتها را حفظ و ارتقای سطح سلامت ساکنان جزیره کیش و پیشگیری از بروز بیماریهای منتقله از آب و غذا برشمرد و تاکید کرد: نظارت بر مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و نمونه برداری از مواد غذایی حساس، نظارت بر اماکن عمومی و جمع آوری مواد غذایی، آشامیدنی تاریخ مصرف گذشته و غیرمجاز از اقدامات روزانه مرکز بهداشت کیش است.
نظر شما