دکترمظفری ایجاد شهر دانشی درکیش با هدف استفاده مطلوب از ظرفیت های علمی این جزیره را از اولویت های سازمان منطقه آزاد کیش برشمرد.
به گزارش دولتخانه کیش در مراسمی با حضور دکتر مظفری مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش، مراسم معارفه دکتر مجید علیزاده رئیس جدید پردیس و تکریم دکتر محمود خلیلی عراقی رئیس پیشین دانشگاه برگزار شد.
دکتر مظفری در این مراسم ، پردیس های دانشگاهی مستقر در کیش را ظرفیت اصلی جزیره خواند و گفت: اساتید مجرب و توانمند و دانشجویان پویا و فعال حلقه اتصال داخل و خارج از کشور هستند. مانیز انتظار داریم این مجموعه ها منشا اجرای طرح های بزرگ و نوین در جزیره کیش باشند باشند تا این طرح ها به سرزمین اصلی تعمیم داده شود.
دکتر مظفری با اشاره به تمدن بسیار کهن ایران گفت: نباید در زمینه دانش تعلل کنیم و از دیگر کشور ها عقب بمانیم بلکه باید با توجه به ظرفیت های خوبی که در اختیار داریم هرچه سریعتر شورای راهبردی شهر دانشی را در کیش اجرا کنیم.
وی افزود: با توجه به اعمال تحریم ها، کیش فرصت خوبی است تا دست به دست هم دهیم و با راه اندازی شهر دانشی و استفاده از دانشمندان و اساتید تراز اول کشور تاثیر بسزایی دربهبود شرایط حاصل از تحریم ها داشته باشیم.
مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش در ادامه گفت: راه اندازی شهر دانشی ، از اولویت های ما است. دانشگاه های کیش نیز باید باحضور فعال در این مرکز درجهت ارائه ایده ها و نظرات خلاق و سازنده و تبیین چارچوب ها تمام توان و امکانات خود را به کار گیرند. ما هم آماده ایم تا در حد توان همکاری کنیم.
دکتر مظفری در این مراسم ضمن تقدیر از زحمات دکتر خلیلی عراقی برای دکتر علیزاده در جهت توسعه آموزش عالی درجزیره کیش آرزوی توفیق کرد.
دکتر مجید علیزاده رئیس جدید پردیس بین الملل کیش دانشگاه تهران نیز در این مراسم با تشکر و قدر دانی از زحمات دکتر خلیلی عراقی درجهت ایجاد زیر ساخت های مناسب، در خصوص برنامه های آینده دانشگاه گفت: پردیس بین الملل کیش دانشگاه تهران سه هدف بین المللی سازی، خلاقیت و نوآوری و حرکت به سمت دانشگاه کارآفرین و ارتقا اخلاق و مسئولیت پذیری اجتماعی را دنبال می کند.
مجید علیزاده افزود: در راستای بین المللی سازی گام نخست اجرای دوره بین الملل به زبان انگلیسی برای بیش از ۲۰ رشته در مقطع دکترا است که موافقت های قانونی آن با رای زنی دکتر نیلی رئیس دانشگاه تهران و وزارت خانه اخذ شده و تا شهریور امسال اجرایی می شود که خود زمینه ساز جذب دانشجوی خارجی است.
علیزاده همچنین از دایر کردن دفتر کنسولی پردیس کیش تا آخر تیر خبر داد و گفت: مراحل قانونی طرح و مذاکرات با وزارت خانه انجام شده است که مستقر شدن این دفتر موجب رفع موانع اخذ روادید دانشجویان خارجی می شود و نه تنها دانشجویان پردیس کیش دانشگاه تهران، بلکه تمامی دانشگاه های سطح جزیره می توانند از آن بهره مند شوند.
دکتر علیزاده در ادامه گفت: جذب دانشجوی خارجی از ارکان بین المللی سازی دانشگاه ها است که از اهداف برنامه ششم توسعه محسوب می شود و برای تحقق این هدف، رایزنی با امور دانشجویی وزارت علوم،بررسی امکان اجرای دوره های مشترک با یکی از دانشگاه های چین و همکاری مشترک با دانشگاه علوم پزشکی تهران برای بررسی ساخت شعبه مشترک در شهر دانشی قطر انجام شده است.
رئیس جدید پردیس بین الملل کیش دانشگاه تهران جذب دانشجوی خارجی را موجب مشارکت فعال در روند جهانی تولید علم و انتقال فن آوری و غنی شدن فرایند آموزشی بر شمرد و گفت: این امر نه تنها در غنا بخشیدن به تعاملات فرهنگی و رفع تبعیض نژادی بسیار تاثیرگذار است بلکه تاثیرات مثبت اقتصادی را به دنبال دارد.
علیزاده همچنین بر بین المللی سازی فعالیت های پژوهشی با راه اندازی پارک علم و فن آوری تاکید کرد و گفت: تاسیس مرکز رشد و نو آوری مشترک با موسسات خارجی مشابه مستلزم بازاریابی جهانی است.
وی افزود: برای تبدیل شدن به هاب تخصصی در حوزه فن آوری اینترنت اشیا برگرفته از هوش مصنوعی و الگوی پویای بین المللی در عرصه نو آوری و شتابدهی ، جزیره کیش می تواند پایلوت سرزمین اصلی باشد.
مجید علیزاده ایجاد دانشگاه کارآفرین را یکی دیگر از برنامه های پیش رو عنوان کرد و گفت : تمامی برنامه ریزی ها با همکاری سه گانه پارک علم و فن آوری دانشگاه، سازمان منطقه آزاد کیش و معاونت علمی ریاست جمهوری اجرایی می شود.
نظر شما