امروز: ۲۴ آبان ۱۴۰۳
صدای ‌کیشوندان ، تحلیل و بررسی رویدادها و اخبار جزیره زیبای کیش

معرفی ۱۱ مرکز تهیه و توزیع موادغذایی متخلف به دستگاه قضایی

معرفی ۱۱ مرکز تهیه و توزیع موادغذایی متخلف به دستگاه قضایی

معرفی ۱۱ مرکز تهیه و توزیع موادغذایی متخلف به دستگاه قضایی

رئیس مرکز توسعه سلامت کیش با اشاره به اینکه اولین و مهمترین راه پیشگیری از بیماری‌های ویروسی رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی است، از معرفی ۱۱ مرکز تهیه و توزیع موادغذایی متخلف به دستگاه قضایی خبر داد.

به گزارش خبرنگار دولتخانه کیش ، دکتر محمدرضا رضانیا افزود: در ماه گذشته ۸۹۴ نوبت بازدید شامل ۵۷۲ مرحله از مراکز تهیه، نگهداری، توزیع و فروش مواد غذایی، ۲۶۹ نوبت بازدید از اماکن عمومی و ۵۳ مرحله بازدید از غرفه‌های لوازم آرایشی و بهداشتی انجام شد.

وی تصریح کرد: ۵ هزار و ۴۴۵ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته در ماه گذشته از مراکز تهیه، نگهداری، توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی جمع‌آوری و معدوم شد.

رئیس مرکز توسعه سلامت کیش با بیان اینکه بازرسی از اماکن عرضه و تهیه موادغذایی با حضور کارشناسان این مرکز مداوم و شبانه روز ادامه داردف افزود: ۱۹۹ نوبت سنجش کلر آب و ۲۱ مرحله نمونه برداری میکروبی از منابع آب آشامیدنی در جزیره کیش در ماه گذشته انجام شد.

دکتر رضانیا خاطرنشان کرد: شش نوبت نمونه برداری از مواد غذایی، ۴۰ مرحله بازدید از مدارس، یک نوبت بررسی آلودگی ناشی از فاضلاب، ۳ نوبت بررسی آلودگی ناشی از زباله، ۲۰ مرحله نمونه برداری از نان در نانوایی‌های جزیره انجام شد.

وی تصریح کرد: در ماه گذشته ۲۰ گزارش مردمی به واحد دریافت شکایات ارسال و رسیدگی شد.

رئیس مرکز توسعه سلامت کیش افزود: بازرسان بهداشت محیط با استفاده از دستگاه‌های سیار ۶۰۹ نوبت سنجش بهداشتی در واحد‌های مختلف در جزیره کیش انجام دادند.

دکتر رضانیا رعایت اصول بهداشتی در کنترل بیماری کرونا و آنفلوانزا را موثر برشمرد و افزود: موضوع رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی اولین و مهمترین راه پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های ویروسی است.

وی گفت: استفاده از ماسک، دستکش و شستشوی مرتب دست‌ها در اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی توسط متصدیان، گندزدایی روزانه تجهیزات و سطوح واحد صنفی و حفظ فاصله فیزیکی بین مشتریان در واحد‌های صنفی جزیره کیش الزامی است.

رئیس مرکز توسعه سلامت کیش از مردم خواست، شکایات خود در خصوص رعایت نکردن دستورالعمل‌های بهداشتی از سوی اصناف را با شماره تلفن‌های ۱۹۰ و ۴۴۴۲۳۳۱۱ به کارشناسان مرکز توسعه سلامت کیش گزارش کنند.

مطالب مرتبط

نظر شما

  • لطفاً از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های تکراری ، توهین به دیگران و ارسال متن های طولانی و اسپم خودداری نمایید.
  • از کلمات و اصطلاحاتی که محتوای نامناسب و توهین آمیز دارند در دیدگاه خود استفاده نکنید.
  • اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
سازمان منطقه آزاد کیش
برچسب‌ها
آموزش و پرورش کیش (72) احمد حسن زاده امام جمعه کیش (45) اداره آموزش و پرورش کیش (50) اداره محیط زیست کیش (98) بیمارستان کیش (146) جزیره کیش (54) جزیره کیش رحیم سرهنگی (53) جشنواره تابستانی کیش (34) حجت الله عبدالملکی (52) دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد (36) دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری صنعتی (51) دبیر خانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری صنعتی کشور (36) دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری صنعتی کشور (80) دکتر رضانیا (55) دکتر رضانیا رئیس بهداشت (75) رحیم سرهنگی (84) سازمان منطقه آزاد کیش (202) ستاد پیشگیری از کرونا (83) سرهنگ توانگر (41) سرهنگ علی اصغر جمالی (68) سرپرست معاونت گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش (50) سعید محمد (42) سعید پورزادی (39) شرکت آب عمران خدمات شهری کیش (62) شرکت آب عمران و خدمات شهری کیش (75) شرکت آب و برق کیش (35) شرکت توسعه بنادر و فرودگاه کیش (103) شرکت عمران ، آب و خدمات شهری کیش (40) شورای سلامت کیش (125) عزت الله محمدی (56) غلامحسین مظفری (49) فرماندهی انتظامی ناحیه کیش (39) فرماندهی انتظامی کیش (127) مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش (133) مرکز بهداشت و توسعه سلامت کیش (99) مرکز ورزش و تفریحات سالم کیش (42) معاونت اقتصادی سازمان منطقه آزاد کیش (48) معاونت عمرانی سازمان منطقه آزاد کیش (100) معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش (57) معاونت گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش (81) مهدی کشاورز (48) موسسه ورزش و تفریحات سالم کیش (39) هواپیمایی کیش ایر (92) پلیس راهور کیش (58) پلیس فتا (35)
رفتن به ابتدای صفحه