کیش – ایرنا – سرپرست مرکز بهداشت کیش با بیان اینکه طی مهرماه سال جاری ۶۵۰ بازدید بهداشتی از اصناف جزیره انجام شد، گفت: کارشناسان بهداشت محیط، بر نحوه تهیه و توزیع مواد غذایی و رعایت دستورالعملهای بهداشتی در اماکن عمومی نظارت مستمر دارند.
به گزارش خبرنگار دولت خانه کیش به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت، «اسدالله احمدی» روز سه شنبه در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر افزود: در این بازدیدها ۲۲ اخطار بهداشتی صادر و سه واحد صنفی به دلیل توجه نکردن به دستورالعملهای بهداشتی به دستگاه قضایی معرفی شدند.
وی ادامه داد: کارشناسان بهداشت محیط با هدف حفظ سلامت عمومی، ۴۳۰ نوبت بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، ۱۸۶ نوبت از اماکن عمومی و ۳۹ نوبت از غرفههای لوازم آرایشی و بهداشتی کیش بازدید کردند.
سرپرست مرکز بهداشت کیش از ۱۵ نوبت نمونه برداری از آب آشامیدنی طی مهرماه در جزیره کیش اشاره کرد و گفت: هفت نوبت نمونه برداری مواد غذایی، ۴۰ نوبت بازدید از مدارس و مهدهای کودک، یک نوبت بررسی آلودگی ناشی از فاضلاب، ۱۵۷ نوبت اندازه گیری کلر آب آشامیدنی و ۱۱۲۱ نوبت سنجش مواد غذایی با تجهیزات قابل حمل در این مدت انجام شد.
وی همچنین از معدوم کردن۱۵۶۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در ماه گذشته خبرداد.
احمدی ادامه داد: ۲۰ شکایت مردمی در حوزههای مواد غذایی، فاضلاب، پسماند و آب آشامیدنی در سامانه مدیریت ارتباطات مردمی ۱۹۰ و سامانه ۱۲۴ دریافت شد.
به گزارش ایرنا، به دلیل گردشگری بودن جزیره زیبای کیش و حساسیتهای موجود، کارشناسان شبکه بهداشت به صورت شبانه روزی بر وضعیت بهداشتی اصناف نظارت دارند.
نظر شما