رئیس مرکز توسعه سلامت کیش گفت: به مناسبت نزدیک شدن به ایام نوروز ودر راستای نظارت بر اجرای دقیق پروتکل های بهداشتی در جزیره کیش، از اول اسفند ۱۴۰۰تا پایان تعطیلات نوروزی با راه اندازی تیم های ویژه نظارتی، تمامی اماکن فعال در تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن اقامتی به صورت مستمر مورد بازرسی قرار می گیرند.
وی افزود با توجه به شیوع بالای امیکرون در کشور و آمار بالای مبتلایان به کرونا در کیش و همچنین قرارگیری جزیره در وضعیت قرمز کرونایی نظارت های بهداشتی بر صنوف و واحدهای گردشگری و اقامتی تشدید میشود.
محمدرضا رضانیا گفت: در این طرح ۱۲ بازرس بهداشتی به صورت مستمر بر کلیه اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع موادغذایی آرایشی و بهداشتی نظارت میکنند .
وی اضافه کرد: از مردم و مسئولین و گردشگران عزیز انتظارداریم برای حفظ سلامت خود و کمک به کادر بهداشت و درمان ما را با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی شامل رعایت فاصله گذاری، استفاده صحیح از ماسک، دوری از تجمعات و تکمیل واکسیناسیون خود و خصوصا کودکان ۵ تا ۹ سال همراهی نموده تا انشالله با رعایت حداکثری نیاز به اجرای محدودیت و یا تعطیلی اماکن تفریحی و گردشگری نباشد.
دکتر رضانیا با اشاره به حضور گسترده میهمانان نوروزی و گردشگران در ایام نوروز، گفت: دراین طرح بازرسان در قالب ۶ تیم به صورت اکیپ دو نفره از اماکن حساس بازدید خواهند کرد.
وی ابراز کرد: رستوران ها، اغذیه فروشی ها، هتل ها، فستفودها، نانواییها، بیرونبرها و مراکز عمده فروشی مواد غذایی و.. از واحدهای تحت شمول این طرح هستند.
دکتر رضانیا اظهار داشت: هدف از اجرای این طرح،پیشگیری از چرخه انتقال کرونا، بهبود وضعیت بهداشت محیط، به ویژه رعایت اصول بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی و کاهش نواقص بحرانی در صنوف جهت فراهم نمودن شرایط و محیط سالم در ایام نوروز است.
وی عنوان کرد: بر اساس این طرح، تمامی متصدیان و شاغلان در مراکز عرضهکننده مواد غذایی و صنوف حساس، باید نسبت به دریافت کارت سلامت اقدام کنند.
رضانیا خاطرنشان کرد: این اکیپ ها موظفند پوشش نظارتی کامل را بر اماکن اقامتی و مراکز تهیه، توزیع و فروش موادغذایی به خصوص مراکز و اماکن حساس داشته باشند.
رئیس مرکز توسعه سلامت کیش گفت: رعایت پروتکلهای بهداشتی ،استفاده از ماسک و رعایت بهداشت فردی، استفاده از دستکش و کلاه و روپوش، دارا بودن کارت تندرستی و رعایت بهداشت عمومی و بهسازی محل از مهمترین نکات بهداشتی است که بازرسان بهداشتی به آن اهمیت می دهند.
نظر شما