سه هزار و ۴۴ بازدیداز اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی ،آرایشی و بهداشتی ،حاصل زحمات دو ماهه اول سالجاری کارشناسان بهداشت محیط کیش در راستای نظارت بر رعایت بهداشت و سلامت کیشوندان و گردشگران است
به گزارش خبرنگار دولتخانه کیش دکتررضانیا رئیس مرکز بهداشت کیش گفت: تمامی متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذائی ، خوراکی و بهداشتی به صورت مستمر زیر ذره بین بازرسین بهداشت محیط بوده و بر اساس قانون ماده ۱۳ مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی پیگیری و با متخلفین بهداشتی برخورد خواهد شد.
دکتررضانیا هدف از این نظارت ها را حفظ و ارتقای سطح سلامت شهروندان و پیشگیری از بروز بیماریهای منتقله از آب و غذا عنوان کرد همچنین نظارت بر مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و نمونه برداری از مواد غذایی حساس ، ا نظارت بر اماکن عمومی و جمع آوری مواد غذایی ، آشامیدنی تاریخ مصرف گذشته و غیرمجاز را از اقدامات روتین این مرکز برشمرد.
وی در ادامه گفت :در راستای نظارت و بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی واحد بهداشت محیط کیش از تاریخ اول فروردین لغایت ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ با حضور ۸ نفر از کارشناسان و بازرسین بهداشت محیط اقدام به بازدید از۳ هزار و ۴۴ اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی نمودند . در این بازدیدها ۴۳۵ کیلو گرم مواد غذایی ، بهداشتی و خوراکی تاریخ گذشته کشف و معدوم گردید.
دکتر رضانیا گفت: در فروردین و اردیبهشت سال جاری، ۷ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی به دادگاه معرفی و از این میان یک مورد متخلف پلمب گردید.
وی ۴۴ مورد نمونه برداری از مواد غذایی ،۱۸ مورد نمونه برداری میکروبی و شیمیایی از آب آشامیدنی،۴ مورد بازدید از مدارس و مهدهای کودک،۵ مورد بررسی آلودگی ناشی از فاضلاب، ۱۲ مورد نمونه برداری از نان،۵۹ مورد صدور صلاحیت بهداشتی،۶۸۰ مورد اندازه گیری کلر از آب آشامیدنی، ۳۴ مورد اخظار بهداشتی و ۳هزار و ۶ مورد سنجش مواد غذایی با تجهیزات پرتابل از مهمترین اقدامات انجام شده در زمینه بهداشت محیط در کیش است.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در دو ماهه اول سالجاری به ۶۴شکایت بهداشتی توسط کارشناسان بهداشت محیط کیش رسیدگی شده است شهروندان عزیز در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی می توانند مورد تخلف را از طریق سامانه رسیدگی به شکایات مردمی و با شمارههای ۱۹۰ و ۴۴۴۲۳۳۱۱گزارش دهند.
دکتر رضانیا به کلیه متصدیان عرضه کننده مواد غذایی توصیه نمود ضمن رعایت کلیه شرایط بهداشتی نهایت دقت در فروش و عرضه مواد غذایی سالم و با مشخصات کامل بهداشتی و همینطور تاریخ تولید و انقضاء موادغذایی را داشته باشند تا سلامتی همشهریان و شهروندان عزیز به خطر نیفتد.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد با تلاش همکارانم در واحد بهداشت محیط و سایر واحدهای بهداشتی و همکاری های خوب کیشوندان و مسافرین گرامی، با رعایت موازین و مقررات بهداشتی زندگی سرشار از سلامتی، تندرستی و نشاط را به شهروندان عزیز هدیه دهیم.
روابط عمومی مرکز بهداشت کیش
نظر شما