امروز: ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
صدای ‌کیشوندان ، تحلیل و بررسی رویدادها و اخبار جزیره زیبای کیش

برنامه ریزی مناسب مدیریت بازرگانی برای تامین مایحتاج مردم در ایام نوروز 

اجتماعی , اقتصادی , سازمان منطقه آزاد کیش , صنعت و تجارت , گردشگری تاریخ انتشار: 00/12/15 بدون نظر   1955 بازدید

اندازه فونت    
برنامه ریزی مناسب مدیریت بازرگانی برای تامین مایحتاج مردم در ایام نوروز 

برنامه ریزی مناسب مدیریت بازرگانی برای تامین مایحتاج مردم در ایام نوروز

در نشست سرپرست اقتصادی سازمان منطقه آزاد کیش با تامین‌کنندگان موادغذایی اولویت حمل خودروهای حاوی ارزاق عمومی توسط شناور‌ها به مقصد کیش در دستورکار قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار دولتخانه کیش به نقل از روابط‌عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد کیش،‌حسین همتی سرپرست معاونت اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان در این نشست گفت: فعالان بخش خصوصی جزیره کیش در تامین ارزاق عمومی از کارنامه خوبی برخوردار هستند و رضایت ساکنان و گردشگران همیشه از اولویت های آنها بوده ، بدیهی است با تقویت بخش خصوصی سطح کیفی خدمات جزیره نیز بیش از پیش ارتقا خواهد یافت.

همتی حوزه‌ حمل ارزاق را مهم‌ترین عامل تعیین‌ کننده کیفیت و قیمت موادغذایی عنوان کرد و افزود: به دلیل آسیب‌ پذیر بودن حوزه حمل، باید در مواقع بحران و بدی آب و هوا با مدیریت صحیح از فعالان این صنف حمایت و فضای امنی برای تامین و توزیع ارزاق عمومی ایجاد کنیم، در ایام نوروز نیز کامیون‌های حاوی موادغذایی در هر شرایطی با اولویت بارگیری، و وارد جزیره شوند.

وی افزود: تمهیدات لازم برای میزبانی از مسافران، و پیشگیری از بحران‌ها و کمبودهای احتمالی در حوزه‌ سوخت، مواد غذایی و کالاهای استراتژیک در نظر گرفته شده است و در صورت نیاز شناوری جهت حمل کالاها و ملزومات ضروری اختصاص خواهیم داد.

همتی همچنین به حضور اعضا کمیته تنظیم بازار ستاد نوروزی برای پاسخگویی به متولیان عرضه مواد غذایی در ایام نوروز و تامین و دپوی کالاهای مورد نیاز فراتر از حد معمول اشاره کرد. عزت‌اله محمدی سرپرست شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه‌های کیش نیز دراین نشست اظهار داشت: در حوزه حمل و نقل دریایی، تعداد شناورها در ایام نوروز از ۸ فروند به ۲۵ فروند افزایش یافته تا حمل موادغذایی و سوخت تسهیل شود.

.سرپرست شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه‌های کیش در بخش دیگر سخنان خود افزود: آماده‌سازی چارک برای میزبانی از گردشگران نوروزی ۴ماه پیش آغاز شد و علاوه بر پیش بینی موارد مورد نیاز مسافران درخصوص کاهش زمان انتظار، ۱۸ مجموعه سرویس بهداشتی نیز جهت رفاه حال مسافران در این بندر تعبیه شده است.

محمدی با اشاره به اینکه ناپایداری جوی و تغییر آب و هوایی از جمله چالش های پیش رو در سفرهای دریایی بوده که موجب تاخیر در حمل و نقل و حرکت شناورها می شود گفت: یکی از کارشناسان شرکت بنادر و فرودگاه برای نظارت و مدیریت نوبت‌دهی‌ و موارد اینچنینی در بندر چارک مستقر خواهد شد.

وی با بیان اینکه زمان حرکت اولین شناور از کیش به چارک از ساعت ۱۰ به ساعت ۸.۳۰ تغییر یافته عنوان کرد: با یکسره شدن فعالیت گمرگ از ابتدا تا انتهای هفته، و دو شیفت فعالیت این بخش در روزهای جمعه، حرکت شناورهای حمل بار و مسافر تسهیل و تسریع می شود، همچنین در این راستا همکاری شرکت‌های حمل بارهوایی کیش‌ایر، ایران‌ایر و ماهان با واردکنندگان کالا در دستورکار قرار گرفت.

علی امیدی مدیر بازرگانی سازمان منطقه آزاد کیش نیز به اهمیت تامین ارزاق عمومی و پیش‌بینی نوروزی متفاوت به‌ دلیل کاهش شیوع ویروس کرونا با انجام واکسیناسیون عمومی در سطح کشور اشاره کرد و اظهار داشت: ما باید خدمت‌رسانی بهینه به خانواده‌هایی که از مسیر جاده ای مسافر کیش هستند را مد نظر قرار دهیم و با توجه تعطیلی مدارس، بیش از ۱۳روز ایام شلوغ نوروز را پیش بینی کنیم.

امیدی با تاکید بر اینکه در تامین ارزاق عمومی پروتئینی و دیگر مواد غذایی مشکلی وجود ندارد خاطرنشان کرد: نگاه سازمان به موارد گران ‌فروشی، تعزیری نیست بلکه کنترل قیمت و نظارت بر عرضه کالا را در دستور کار قرار داده ایم.

 رحمان سادات‌نجفی مدیرعامل جامعه بازاریان و بازگانان کیش از دپوی حدود ۲۰۰ تن گوشت و مرغ در جزیره برای ایام نوروز خبر داد و افزود: بحث گران‌ فروشی، موضوعی انحرافی و تهمتی ناروا به کیش است که از جانب ارگان‌هایی به امید حضور و تصدی‌گری مطرح می‌شود.

سادات‌ نجفی رویکرد تشکل‌های خصوصی با سازمان به عنوان نهاد حاکمیتی را همگام خواند و با تشریح برخی مشکلات تعیین سهمیه ارزاق افزود: سهمیه کیش در ارزاق عمومی با معیار جمعیت ساکن سنجیده می‌شود و در بحث تعیین سهمیه، جمعیت در گردش جزیره که رقمی بالغ بر دو میلیون نفر است در نظر گرفته نمی‌شود.

در ادامه‌ی این نشست، پخش‌کنندگان قدیمی‌ موادغذایی کیش در اصناف مختلف میوه، گوشت، مرغ، برنج، روغن و خوار و بار به تشریح چالش ها، مشکلات و راهکارهای همکاری و تعامل بیشتر در ایام نوروز پرداختند.

گفتنی است سرپرست شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه‌های کیش، مدیر بازرگانی سازمان، مدیر بخش نظارت و مدیرعامل جامعه بازاریان و بازرگانان کیش در نشست حسین همتی سرپرست معاونت اقتصادی سازمان منطقه آزاد کیش با تامین‌کنندگان موادغذایی حضور داشتند.

مطالب مرتبط

نظر شما

  • لطفاً از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های تکراری ، توهین به دیگران و ارسال متن های طولانی و اسپم خودداری نمایید.
  • از کلمات و اصطلاحاتی که محتوای نامناسب و توهین آمیز دارند در دیدگاه خود استفاده نکنید.
  • اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
سازمان منطقه آزاد کیش
برچسب‌ها
آموزش و پرورش کیش (69) احمد حسن زاده امام جمعه کیش (45) اداره آموزش و پرورش کیش (42) اداره محیط زیست کیش (96) بیمارستان کیش (137) جزیره کیش (53) جعفر آهنگران (30) حجت الله عبدالملکی (49) دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان (29) دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد (35) دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری صنعتی (49) دبیر خانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری صنعتی کشور (32) دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری صنعتی کشور (75) دکتر رضانیا (54) دکتر رضانیا رئیس بهداشت (75) رئیس پلیس راهور کیش (30) رحیم سرهنگی (60) سازمان منطقه آزاد کیش (184) ستاد پیشگیری از کرونا (83) سرهنگ توانگر (36) سرهنگ علی اصغر جمالی (59) سعید محمد (42) سعید پورزادی (39) شرکت آب عمران خدمات شهری کیش (39) شرکت آب عمران و خدمات شهری کیش (75) شرکت آب و برق کیش (30) شرکت توسعه بنادر و فرودگاه کیش (94) شرکت عمران ، آب و خدمات شهری کیش (36) شورای سلامت کیش (125) عزت الله محمدی (50) غلامحسین مظفری (49) فرماندهی انتظامی ناحیه کیش (33) فرماندهی انتظامی کیش (122) محمد رضا نوایی لواسانی (33) مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش (114) مرکز بهداشت و توسعه سلامت کیش (98) مرکز ورزش و تفریحات سالم کیش (40) معاونت اقتصادی سازمان منطقه آزاد کیش (45) معاونت عمرانی سازمان منطقه آزاد کیش (97) معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش (57) معاونت گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش (80) مهدی کشاورز (48) هواپیمایی کیش ایر (88) پلیس راهور کیش (55) پلیس فتا (31)
رفتن به ابتدای صفحه